Meet the host!

 in Nieuws

Op 20 mei is het weer tijd voor Boost Your Future in het stadhuis van den Haag. Aan mij de eer om dit evenement te hosten! Ik zal me even voorstellen. Aangenaam, mijn naam is Melanta, ben 25 zomers oud en sinds enige tijd mag ik mezelf presentatrice noemen. Voor mij is dit een carrièredroom die uitkomt. Erg tof dus dat ik hiermee mijn steentje mag bijdragen aan BYF waar honderden jongeren op weg worden geholpen met die eerste stappen naar het waarmaken van hun droomcarrière. Dromen waar maken is samen makkelijker dan alleen. Ik sta dan ook voor de kracht van verbinding. Mijn visie hierop deel ik in gastlessen en workshops waarin diversiteit centraal staat. Verder vind ik het heerlijk om bezig te zijn met theater, dans, spoken word, chillen en heel veel lekker eten. Dus, nu weten jullie wat meer over mij. Ik ben ook nieuwsgierig naar jou, dus ik zou zeggen kom naar BYF en wie weet doen we een interviewtje.

Recente berichten

Geef een reactie

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.